внешность
профессия - место рождения - возраст
«кем хотим быть»любая нужная информация
Код:[align=center][img]изображение[/img][/align] [align=center][size=10]внешность[/size] [size=10]профессия - место рождения - возраст[/size][/align] [font=Mak][size=10][align=center]«кем хотим быть»[/align][/size][/font] [quote][align=justify]любая нужная информация [/align][/quote]
хочу к вам
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12025-09-01 13:35:56
Поделиться22025-09-04 22:31:48

Sadie Sink
школярка - алабама - 15-16
«дочка / сестра / племінниця / далека родичка / сусідка / однокласниця / подруга»
дівчина із дуже бідною сім'ї, в неї декілька (більше 2-х) молодших братів-сестер, та одна старша сестра яка переїхала із дому. мати пияче, батька героїня не знає, вітчим дуже погана людина(взагалі кожна дитина в родині від іншого чоловіка).
мені хочеться знайти для дівчини якусь дорослу фігуру в її житті, яка побачить проблеми малої та хоть якось спробує допомогти. бо інші дорослі сліпі та глухі до її страждань.
також буду рада пограти з підлітками із однієї школи. знайти друзів. та ліпшу подружку, щоб обговорютави хлопцівя хочу пограти українською, тому кому цікаво - буду рада якщо вигадаємо щось разом
російською, звісно, теж вмію, але наразі не шукаю такі ігри, в мене їх достатньо
Отредактировано спи собі сама (2025-09-04 22:44:51)
Поделиться32025-09-04 22:42:58
Sadie Sink
школярка — алабама — 15-16
«дочка/сестра/племінниця/далека родичка/сусідка/однокласниця/подруга»
хей сонечко
я поки не знаю, що тобі запропонувати, бо як казав класик «хто я?»
але
буде сюжетна гілка для підлітків, так шо можна буде вписатись ✨
Поделиться42025-09-04 22:44:04
хей сонечко
я поки не знаю, що тобі запропонувати, бо як казав класик «хто я?»
але